Partij Inkoop-Verkoop

partijgoederen partij inkoop-verkoop Partij Inkoop-Verkoop partijgoederen

Inkoop partijgoederen

De Schatkamer outletshop koopt schadepartijen op die worden aangeboden naar aanleiding van o.a. brandschades en transportschades. Ook al zitten wij in het zuiden van het land, wij rijden heel Nederland door om een partij te bezichtigen. Zolang het maar om nog verkoopbare goederen gaat, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen schadepartijen uit alle denkbare branches. Denk hierbij aan artikelen zoals kleding, schoenen, speelgoed, gereedschap, huishoudelijke artikelen, drogisterij artikelen, woonaccessoires, decoratie artikelen, hobby artikelen, meubelen, levensmiddelen, stoffen, dierbenodigdheden, bouwmarktartikelen, sportartikelen, outdoor artikelen, elektronica, witgoed, bruingoed, fietsen, verf en behang.

Naar volle tevredenheid

Dit doen wij al een paar jaar naar volle tevredenheid van onze vaste klanten. We hebben een naam hoog te houden. Dat betekent: afspraak is afspraak, eerlijke prijzen en snelle betaling. Een nette afwikkeling van de inkoop is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Dat betekent natuurlijk ook dat wij speciale verkoopvoorwaarden altijd zullen respecteren.

Verkoop partijgoederen

Alle goederen die wij inkopen worden via onze Outletshop of onze Kringloopwinkel in Leidschendam-Voorburg verkocht. Als er geen verkooprestricties zijn, dan gebruiken we ook veilingen om de goederen te verkopen. Grote partijen bieden wij in heel Europa aan via gevestigde verkoopkanalen en outletshops.

Geïnteresseerd in partijgoederen? Bel kringloopwinkel de Schatkamer, kom langs bij de showroom of koop ze via een veiling. Aangezien wij dagelijks op de weg zitten om partijen in te kopen is het wel zo verstandig om even van tevoren te bellen om een afspraak te maken. Anders is de kans groot dat u voor een gesloten deur staat.

 

 

De kringloopwinkel van “Zuid Holland” kunt u vinden aan de Damlaan 66 in Leidschendam-Voorburg. Het “tweedehands domein” bestaat uit zo’n 600 vierkante meters. De winkel is ingedeeld in verschillende goederen hoeken en is steeds bezig met efficiëntie en overzichtelijkheid. De goederen die in de winkel verkocht worden zijn merendeel aangeboden door particulieren, instellingen en bedrijven. Ook hebben wij nieuwe goederen die wij opgekocht hebben en u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Door de vele inbreng van goederen kan de Schatkamer het zich permitteren de prijzen uiterst laag te houden. Wij durven gerust te zeggen dat we de goedkoopste van de provincie zijn.

 

Banner_Ophaaldienst_Kringloop partij inkoop-verkoop Partij Inkoop-Verkoop Banner Ophaaldienst Kringloop

 

Adres:

Damlaan 66 Leidschendam Voorburg, Zuid Holland 2265 AP Netherlands

Contact:

06-29368260 06-29368255 info@kringloopdeschatkamer.nl

Betaalwijze:

Contant en Pinnen Euro

Openingstijden:

Openingstijden Monday 10:00: - 16:30: Tuesday 10:00: - 16:30: Wednesday 10:00: - 16:30: Thursday 10:00: - 16:30: Friday 10:00: - 16:30: Saturday 10:00: - 16:30:

Route:

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Kringloop de Schatkamer

In het jaar 2014 opende Kringloopwinkel de Schatkamer de deuren van een bescheiden kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar. Wij zijn inmiddels verhuist naar de Damlaan 66 Leidschendam-Voorburg vanwege ruimtegebrek. Het doel van de “de Schatkamer“ is een beter millieu door het scheiden en hergebruik van diverse spullen. En daarbij gaat een percentage van alle opbrengsten naar een goed doel in Leidschendan-Voorburg, zowel hebben wij ook plaats voor vrijwillegers werk en/of herintreders.

Laat een reactie achter