Ophalen inboedels

home_blog_image_ophaaldienst_775x377 Ophalen inboedels Ophalen inboedels home blog image ophaaldienst

Niet leuk, wel nodig

Een huis leeg en bezemschoon opleveren? En waar laat u de gehele inboedel of misschien een deel daarvan? Het zijn vaak ongevraagde situaties. Niet prettig, maar helaas soms nodig. Kringloopwinkel de Schatkamer neemt in de gemeenten Leidschendam, Voorburg en Den Haag u de zorg en het werk graag uit handen en maakt het in orde.

Heldere afspraken

Alles gaat in overleg met u. Welke werkzaamheden nodig zijn. Wanneer de service moet plaatsvinden en welke kosten daaraan verbonden zijn. Ter plekke kunnen we praktische zaken tot in detail doorspreken.

Bezemschoon

Wij zorgen er vervolgens voor dat de opdrachten vakkundig worden uitgevoerd, meubels worden gedemonteerd en restmaterialen zoals tapijt worden afgevoerd. Wij leveren de woning bezemschoon af.

Nieuwe kans

De herbruikbare goederen verkopen wij in onze winkels. Niet verkoopbare goederen worden afgevoerd als herbruikbare materialen. Denk daarbij aan hout, ijzer, glas en plastics.

Contact

Mail ons via info@kringloopdeschatkamer.nl of bel ons via 06-29368260 en vraag naar de ophaaldienst. Deze vaste contactpersoon brengt samen met u uw wensen in kaart en leidt alles in goede banen.

 


 

Via de ophaalservice kunt u direct een afspraak maken.
U kunt ook bellen tijdens kantooruren met 06-29368260.
Ophaaldienst voor o.a. Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg

 

Banner_Ophaaldienst_Kringloop Ophalen inboedels Ophalen inboedels Banner Ophaaldienst Kringloop

 


 

De kringloopwinkel van “Zuid Holland” kunt u vinden aan de Damlaan 66 in Leidschendam-Voorburg. Het “tweedehands domein” bestaat uit zo’n 600 vierkante meters. De winkel is ingedeeld in verschillende goederen hoeken en is steeds bezig met efficiëntie en overzichtelijkheid. De goederen die in de winkel verkocht worden zijn merendeel aangeboden door particulieren, instellingen en bedrijven. Ook hebben wij nieuwe goederen die wij opgekocht hebben en u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Door de vele inbreng van goederen kan de Schatkamer het zich permitteren de prijzen uiterst laag te houden. Wij durven gerust te zeggen dat we de goedkoopste van de provincie zijn.
Damlaan 66 Leidschendam Voorburg, Zuid Holland 2265 AP Netherlands
06-29368260 06-29368255 info@kringloopdeschatkamer.nl
Openingstijden Monday 10:00: - 16:30: Tuesday 10:00: - 16:30: Wednesday 10:00: - 16:30: Thursday 10:00: - 16:30: Friday 10:00: - 16:30: Saturday 10:00: - 16:30:
Contant en Pinnen Euro

Trackback van jouw site.

Kringloop de Schatkamer

In het jaar 2014 opende Kringloopwinkel de Schatkamer de deuren van een bescheiden kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar. Wij zijn inmiddels verhuist naar de Damlaan 66 Leidschendam-Voorburg vanwege ruimtegebrek. Het doel van de “de Schatkamer“ is een beter millieu door het scheiden en hergebruik van diverse spullen. En daarbij gaat een percentage van alle opbrengsten naar een goed doel in Leidschendan-Voorburg, zowel hebben wij ook plaats voor vrijwillegers werk en/of herintreders.

Laat een reactie achter