Ophaaldienst

Goederen halen en brengen

Kringloopcentrum de Schatkamer in Leidschendan-Voorburg biedt de mogelijkheid voor het gratis ophaaldienst van goederen bij particulieren. Via de ophaalservice kunt u direct een afspraak maken. U kunt ook bellen tijdens kantooruren met 06-29368260. Houd de postcode en het huisnummer van het ophaaladres bij de hand.

Welke spullen halen wij bij u op?

Alle goederen die nog schoon, heel en geschikt zijn om opnieuw te gebruiken. Alle kleding en huishoudtextiel, mits droog. Tevens halen wij ook elektrische en gasapparaten op, ongeacht of ze heel of kapot zijn!

Wanneer u ons belt zult u merken dat we graag van u horen wat en hoeveel u heeft om aan te bieden. Bij kleine huishoudelijke artikelen en boeken hoeft u alleen het aantal dozen door te geven. Ophalen gebeurt tussen 8:30 en 12:30 uur en tussen 13:00 en 17:00 uur. Als er geen lift aanwezig is, dienen de spullen op de begane grond klaar te staan.

Welke spullen nemen we niet mee?

  • Asbesthoudende artikelen zoals gaskachels
  • Vieze matrassen
  • Meubels waar scheuren of kattennagels in zitten
  • Bouw- en sloopafval
  • Autobanden
  • Pornografisch materiaal
  • Tuinafval
  • Vloerbedekking (vloerkleden wel, mits in goede staat)
  • Chemisch afval (verfresten, accus, brandblussers etc.)

Voor  het ophalen van grof vuil en tuinafval belt u de gemeentelijk vuil ophaaldienst.

Banner_Ophaaldienst_Kringloop ophaaldienst Ophaaldienst Banner Ophaaldienst Kringloop

Read more

Waar halen we de spullen op ?

Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer


 

De kringloopwinkel van “Zuid Holland” kunt u vinden aan de Damlaan 66 in Leidschendam-Voorburg. Het “tweedehands domein” bestaat uit zo’n 600 vierkante meters. De winkel is ingedeeld in verschillende goederen hoeken en is steeds bezig met efficiëntie en overzichtelijkheid. De goederen die in de winkel verkocht worden zijn merendeel aangeboden door particulieren, instellingen en bedrijven. Ook hebben wij nieuwe goederen die wij opgekocht hebben en u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Door de vele inbreng van goederen kan de Schatkamer het zich permitteren de prijzen uiterst laag te houden. Wij durven gerust te zeggen dat we de goedkoopste van de provincie zijn.
Damlaan 66 Leidschendam Voorburg, Zuid Holland 2265 AP Netherlands
06-29368260 06-29368255 info@kringloopdeschatkamer.nl
Openingstijden Monday 10:00: - 16:30: Tuesday 10:00: - 16:30: Wednesday 10:00: - 16:30: Thursday 10:00: - 16:30: Friday 10:00: - 16:30: Saturday 10:00: - 16:30:
Contant en Pinnen Euro

Trackback van jouw site.

Kringloop de Schatkamer

In het jaar 2014 opende Kringloopwinkel de Schatkamer de deuren van een bescheiden kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar. Wij zijn inmiddels verhuist naar de Damlaan 66 Leidschendam-Voorburg vanwege ruimtegebrek. Het doel van de “de Schatkamer“ is een beter millieu door het scheiden en hergebruik van diverse spullen. En daarbij gaat een percentage van alle opbrengsten naar een goed doel in Leidschendan-Voorburg, zowel hebben wij ook plaats voor vrijwillegers werk en/of herintreders.

Laat een reactie achter