Onze diensten

Wij bieden onze diensten waaronder Verhuizen, Goederen Transport, Ontruimingen en verdere inboedeldiensten, wij gaan zorgvuldig met uw goederen om. Ook kunnen wij kleinen diensten leveren die u niet meer kunt, wij kunnen u een helpende hand bieden op sociaal niveau.

Onze winkel

De kringloopwinkel van “Zuid Holland” kunt u vinden aan de Damlaan 66 in Leidschendam-Voorburg, onze winkel is echt “de Schatkamer”. Het “tweedehands domein” bestaat uit zo’n 600 vierkante meters. De winkel is ingedeeld in verschillende goederen hoeken en is steeds bezig met efficiëntie en overzichtelijkheid. De goederen die in de winkel verkocht worden zijn merendeel aangeboden door particulieren, instellingen en bedrijven. Ook hebben wij nieuwe goederen die wij opgekocht hebben en u aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Door de vele inbreng van goederen kan de Schatkamer het zich permitteren de prijzen uiterst laag te houden. Wij durven gerust te zeggen dat we de goedkoopste van de provincie zijn. Onze diensten zijn milieubewust en u steunt een heel goed doel binnen Leidschendam-Voorburg.

Onze goederen

Bij de afdeling inbreng kan men de goederen inleveren mits deze in verkoopbare staat zijn. Bij huiswaar wordt er doorgaans gecontroleerd op schoonheid en de staat van de producten, want ook de schatkamer heeft te maken met stort en ophaalkosten van grof vuil. Voor de goederen die niet gebracht kunnen worden, is het mogelijk een afspraak te maken zodat het bij de klant opgehaald wordt. Ook voor het ontruimen van een woning bv na overlijden kan er een beroep gedaan worden op “de Schatkamer”. In overleg is er veel mogelijk en kunt u erop rekenen dat er ten alle tijden met respect voor elkaar en andermans spullen wordt omgegaan. Onze bus en/of vrachtwagen rijd dagelijks door heel Zuid Holland om overtollige goederen te halen en in de winkel gekochte goederen aan huis te bezorgen.

Banner_Ophaaldienst_Kringloop onze diensten Onze diensten Banner Ophaaldienst Kringloop

Meer informatie over onze winkel

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Kringloop de Schatkamer

In het jaar 2014 opende Kringloopwinkel de Schatkamer de deuren van een bescheiden kringloopwinkel gevestigd in Wassenaar. Wij zijn inmiddels verhuist naar de Damlaan 66 Leidschendam-Voorburg vanwege ruimtegebrek. Het doel van de “de Schatkamer“ is een beter millieu door het scheiden en hergebruik van diverse spullen. En daarbij gaat een percentage van alle opbrengsten naar een goed doel in Leidschendan-Voorburg, zowel hebben wij ook plaats voor vrijwillegers werk en/of herintreders.

Laat een reactie achter